Ga eens zitten. Nee, niet zomaar. Ga eens zitten op een stoel van Take a Seat Please. Bij dit nieuwe eigenzinnige meubelmerk staan uniek design, comfort en sociale interactie centraal. De stoelen zijn bovendien betaalbaar, duurzaam en van hoge kwaliteit. Ontdek wat ‘going social’ in design is en beleef een compleet nieuwe ervaring in zitten!

Social Design van Lars Snellaars

Ontwerper Lars Snellaars werkt vanuit Social Design en laat zich vooral inspireren door onconventionele vormen. Hij studeerde in 2006 af aan de prestigieuze Design Academy in Eindhoven en heeft zijn eigen ontwerpstudio. In zijn visie dient het design van de stoelen in elke omgeving bij te dragen aan een prettige sociale omgang en verbinding tussen mensen. Dit leverde de volgende zes innovatieve ontwerpen met heldere vormen op:

  • Back to Basic (Black or White). Een stoel waarmee je terug naar de basis gaat;
  • Finally Free. Een echte eyecatcher met losse belijning die overal past;
  • Fingers Crossed. Beklede stoel met een open karakter en warme uitstraling;
  • Liberty. Deze prettige stoel met bekleding biedt romantiek en geborgenheid;
  • Lifeline (Black or White). Als je de lijnen van deze stoel zou doortrekken, kruisen zij elkaar zo’n twee meter boven de grond. Dit geeft een bijzonder ruimtelijk effect;
  • Under pressure (Black or White). Comfortabele stoel met magnetische stoffering in de zitting. Onder druk presteert deze slimmerik het beste. Verkrijgbaar met of zonder stoffering.

De ontwerpen Back to Basic en Lifeline zijn zowel binnen als buiten bruikbaar. De handgemaakte eetkamerstoelen zijn allemaal stapelbaar, zowel online als offline te koop en komen rechtstreeks uit een eigen fabriek. Het creatieve team zit ondertussen niet stil en werkt door aan nog meer verrassende ontwerpen. Neem de proef op de som, ga eens zitten en ontdek nu dit nieuwe merk met unieke design stoelen: Take a Seat Please!