“Waarom zou je een nieuw meubelmerk willen beginnen? Er is al zoveel…” is Lars Snellaars zijn eerste reactie op de vraag van Hugo van Vlokhoven. “Als we een nieuw merk gaan oprichten dan moet het wel een toevoeging voor de branche en natuurlijk de liefhebbers van design vormen.”

Tijdens dit korte gesprek ontstond de droom om de conventionele meubelindustrie wakker te schudden met een eigenzinnig en eerlijk meubelmerk met een duidelijke designfilosofie: ”Het produceren van hoogwaardig en uniek design, waarin sociale interactie centraal staat.

Onnodig ingewikkelde verkoopkanalen met teveel tussenschakels zorgen ervoor dat stoelen onbetaalbaar worden. Wij brengen no-nonsense, handgemaakte eetkamerstoelen met een uniek design recht uit onze eigen fabriek. Leverbaar uit voorraad, stapelbaar en beschikbaar in een select aantal kleuren waardoor de stoel uitermate betaalbaar blijft.

Vandaag de dag werkt ons creatieve team aan totaal nieuwe ontwerpen die online en offline verkocht worden. Wat begon met een droom is nu realiteit, ‘Take a Seat Please’ verandert je kijk op design.

  • Met Gespreid Betalen bieden we jou de mogelijkheid om een bestelling in drie termijnen te betalen zonder rente. De eerste termijn betaal je direct in de online kassa en Take a Seat Please stuurt vervolgens de bestelling zo snel mogelijk op. De tweede en derde termijn worden respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald. Zo heb je de bestelling binnen een paar dagen al in huis, zonder dat dit een aanslag is op je bankrekening.

    Beschikbaar in de volgende stap.