We’re shaking up your interior

Wij houden net als jij van design. Maar wij houden er ook van om de zaken niet ingewikkelder te maken dan ze zijn. Deze visie vind je dan ook terug in onze ontwerpen en de manier waarop wij naar onze klanten kijken.

Smart design, skillfully crafted

Design gaat niet om de ontwerper, maar om de consument. De functie mag nooit ten koste gaan van de vorm en daarom zien we onszelf liever als architecten dan als designers. Met optimale functionaliteit voor de consument in het achterhoofd ontwerpen wij met passie, kwalitatief hoogwaardige producten, die we kunnen leveren tegen eerlijke prijzen. Dit maken we waar omdat we zowel ontwerper, fabrikant en retailer zijn.

Breng de dynamiek terug in je interieur en ervaar zelf de veelzijdigheid van onze collectie

Shop collection
  • Met Gespreid Betalen bieden we jou de mogelijkheid om een bestelling in drie termijnen te betalen zonder rente. De eerste termijn betaal je direct in de online kassa en Take a Seat Please stuurt vervolgens de bestelling zo snel mogelijk op. De tweede en derde termijn worden respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald. Zo heb je de bestelling binnen een paar dagen al in huis, zonder dat dit een aanslag is op je bankrekening.

    Beschikbaar in de volgende stap.